Post by tradhaditule on Mar 6, 2022 22:42:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код повече токени ▞▞▞
▞▞▞ Goat Simulator 2022 version ▞▞▞
Няма готино
Всяка актуализация изтрива целия прогрес Coffee Stain Publishing. Моля, премахнете този бъг, моля!
Тази игра е готина! Обичам го, но можете ли да направите всички карти безплатни, така че ще бъде по-забавно за играчите 😉
Еееееее
Току-що взех ново устройство и то така и не се изтегли, пишеше, че играта е деинсталирана
Goat Simulator Simulācijas spēles rqrg
Бива
Страхотна игра, преди винаги играх на всички места, но след 2019 г. всички безплатни карти като Goat Park и Buck to School сега трябваше да бъдат платени. Толкова тъжно. Пропуснах да бъда кит, но не мога да го отключа, ако нямам другите карти.. за съжаление съжалявам, но изтривам
Много смешно, толкова много обичам тези игри, че е тип игра, която някой би играл в 3:00 сутринта
Последния път, когато играх тази игра, беше невероятно, че изпълняваш задачата да вземеш нови кози, сега просто събираш трофеи последния път, когато градът и училището бяха безплатни, сега не е. Също така различните кози неща издържат 1 ден, сега са няколко минути. Сега също е онлайн
Обичам това, но е за много реклами, но е добре, защото харесвам сегашната актуализация за нови кози Обичам я ❤❤❤❤❤❤
Оценя го с една звезда, защото когато не беше безплатно, аз платих за него, станах безплатен и исках ПОВЕЧЕ ПАРИ за другите светове. Можете ли просто да ми върнете парите или нещо подобно!
играта е каква но я правите световете да не се плащат защото е тъпо аз просто мога да си я сваля на композитора
Моля, направете картите безплатни, ще ви дам пет звезди
След актуализации Тази игра става все по-лоша, защото показва Изтеглянето на пауза Wifi не е в състояние.
Goat Simulator Simulācijas spēles nsy
Тази игра е добра, супер странна, страховита и с малко смях тази игра е добра, ако сте стресирани, наистина е добра
Е, обичам тази игра и новата валутна система е страхотна, но не знам как да говоря онлайн на mmo или просто NPC говори, не знам можем ли да говорим
Исках и другите игри да бяха бвсплатни но не са😞
продължава да ми зарежда играта, така че не мога да играя
Взех това на моя iPad и купих още герои. Много ми харесаха, но когато затворих играта и се върнах, тогава всички герои, които купих, изчезнаха... Много съм разочарован. Това определено беше загуба на пари.
Скукааа
Много готина игра, но понякога тези игри просто ги няма в моя iPad защо се случи това? Моля, посочете, че наистина не ми харесва това, което се случва. Също така, когато получим това приложение, като деинсталираме и го инсталираме отново, то не се нулира. Знам, че казах, че това е най-доброто, но знайте, че разработчиците просто го правят загуба на пари, така че, моля, актуализирайте това. Също така, когато го инсталирам отново, целият ми изважда интернет, така че да, тази игра наистина е по-популярна, моля, не правете това крадат са съхранение ubdate го сега!! И направи безплатно
Харесвам тази игра и харесвам актуализацията и моля премахнете таймера, мразя я 3 звезди
Когато започна да играя, телефонът ми прегрява и изглежда, че със сигурност ще избухне
Това е мех категория, защото трябва да мелиш с дни, освен това има нужда от интернет, докато другата версия е без интернет, но ей това е единствената грешка, нали? Не, не, не става въпрос за добрите неща, които ще ви предоставим, можете да получите всяка версия безплатно, но в замяна ще търкаляте дни наред, ако искате издания за изплащане на заплати или космически издания също какво значи рядкост? Дори не дава символи. В заключение другата версия може да е по-добра, но това е само моето мнение
прилична игра, но трябва да поработим върху контролите
Моля, добавете онлайн режим
Можете ли да поправите грешката
Средата е черно-бяла. Козата е само бяла на цвят. Графиката трябва да се коригира.
Тази игра ме изхвърли от играта и не мога да повярвам, че тази игра се превърна в онлайн игра...:/ ВИЖДАТЕ ЛИ ДА ИГРАЕТЕ ТАЗИ ИГРА ОТ 2020 Г. И СЕГА СЕ ПРОМЕНЯ?! Много се надявам този край.... :/
Ами ще е добре както преди 3 празника да са отключени не само 1 и поне от всеки човек да бъдат отключени поне 3 животни иначе е супер игра
СТРАХОТНА ИГРА ОБИЧАМ ТОВА СИ СИГУРНО МОЯТА ЛЮБИМАТА ИГРА TYSM ЗА НАПРАВЛЕНИЕТО НА ТАЗИ НАИСТИНА ДОБРА ИГРА!!!!!!
Обичам тази игра, но goat city bay and buck to school е етап за закупуване, моля, дайте етапа безплатно. и играта изтеглена в 511 mb но след 1.11 gb но дайте играта на 511 mb моля.
Foe wome reson данните за моята игра продължават да се изтриват, но като цяло е добра игра
Pc версията е по-добра
Наистина е добре, но не знам защо трябва да купувам другите места в Goat ville
Знам че е много яка но заема много място!
Яка е А
Това е забавна и забавна игра, играх тази игра от 2020 г. и видях някои подобрения, харесва ми идеята за модернизиране на играта, сякаш всеки ден ви става студено, играете goat sim и отключвате кози! Точно това исках и бих ви препоръчал да играете и на него!
Иска ми се да е по-лесно да получавам монети
Добър е, но отне много време, за да работи, инсталирах го и не работи, затова го изтрих и го инсталирах отново и работи
Доста е страшно, че добавят значката „Gather The Sacrifice“, която ме плаши много, защото трябва да събереш 5 души, които лежат върху нея и нещо може да се случи и ще отключиш кървавия козел, мисля, и пише „Кръв за кървавия козел“
Благодаря много за всичко, но можете ли да направите тези неща вместо мен, добавете безплатни карти или направите картата ПО-ГОЛЯМА и добавете още скинове, някои безплатни, някои не толкова, моля, добавете още много неща и се надявам тази игра да стане по-добра
Slots™ קזינו lzqy
Забавно, но моля, направете друга по-широка карта
Давам тези 2 звезди, защото сега трябва да платите на картите. искаш само пари
Мисля, че играта е 7.5/10, защото обичам как можеш да удряш с глава всеки и можеш да ги хванеш с език и да ги плъзгаш навсякъде, контролите отнемат време да свикнат и има някои грешки. Но все пак добра игра👍
Goat Simulator ማስመሰል xfu
Обичам тази игра, но малко изостава и когато ближа ме изхвърля от играта