Post by tradhaditule on Mar 6, 2022 22:45:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ 2 Player games : the Challenge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 2 Player games : the Challenge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator novac ▞▞▞
▞▞▞ 2 Player games : the Challenge 2022 version ▞▞▞
(Ova igra je sranje "The Hard" robot zna sve). Što dolazi.
Nemojte preuzimati to gubljenje vremena sjajni hokej je bolji
Volim igrati ovu igru sa svojom sestrom ili računalom, igrice nikad ne dosade i ima toliko toga za napraviti.
2 Player games : the Challenge Arkádové puul
Najgora igra ikad. Kada igrate s računalom, uvijek pobjeđuje i cijela igra je djelomična na računalu. Uvijek gubimo. Ako je 2-3 puta onda je u redu, ali izgubio sam 156 utakmica i dobio samo 46 utakmica. Uopće se ne preporučuje. Sviđa mi se igra jer kad mi je dosadno koristim duplo i sam igram na obje strane. To je jedini razlog zašto sam mu dao 1 zvjezdicu.Opet nemojte preuzimati. Orelse na kraju ćete ga izbrisati i pomisliti da je puno podataka potrošeno na ovo. Opet nemojte preuzimati
Briljantno, ali sada s oglasima. Bila je to sjajna stvar, ali sada neću koristiti wifi. Mislim da je odvratno stavljati oglase u suddebky i očekivati da ljudi plaćaju za ono što bi trebalo biti besplatno. **Moja pažnja nije vaša roba!**
Jogos para dois : 1 e 2 jogadores Arcade xsl
Lijepo, jako lijepo, sviđaju mi se pravila, zašto? Igra vara. Kad se igraš s prijateljem onda ok. Ako igrate s računalom, računalo će vas varati, u 8ball poolu ne možete pravilno šutirati, jer lopta ne može pogoditi druge, nema osnovnog! Kada bacite zvijezdu, ona će stati, a kada baci računalo, sve će izrezati. MRZIM PRAVILA 😠😠
Igrice u 2 plejera - Lecznicazdrowie
Dobra aplikacija ALI šahovski bot je loš. Možete dobiti mat u 4 poteza protiv "tvrdog" bota.
kaciga sudija za prekršaje Napišite e-poštu Best 2 Player Games for Xbox One, ... The best games with gamepad support for Android - Android Authority
Vrlo lijepa igra jer 2 igrača igraju ispred. Svi bi trebali preuzeti ovu igru...
Ovo je sjajna igra, ali grafika nije tako dobra ako je možete dobiti bolje, bit će nevjerojatno hvala
2 Player games : the Challenge Žaid. automat. gkc
Dobra igra! Međutim, dodajte još igrice, molim.... Predlažem carrom, papir, kamen i škare, zmiju i ljestve, borbu s šamarima, utrke automobila i možda ludo. Nadam se da ćete se radovati mom prijedlogu i ostvariti sve te igre. Definitivno ću vam dati pet zvjezdica ako dodate još igre, posebno igru koju predlažem.
Volio bih da postoji na mjestu gdje se možete igrati na mreži sa svojim prijateljem, a da ne morate koristiti isti telefon
Ova igra je zabavna, a možete isprobati mnogo različitih igara. Ali osjećam se kao da je namješteno. Stalno gubim od kompjuterskog igrača. Kao, DALJE pobjeđivati!
Nakon što ih sve isprobate nekoliko puta, postoji nekoliko njih koje je stvarno zabavno igrati. Neke kontrole su malo zeznute, ali to je vjerojatno zbog mog "malog" zaslona. (Ovo je na naslovnici Galaxy X 4)
Igra je u redu, ali AI je tako loša ponekad je stvarno dobra ponekad je užasna za primjer šahovska AI koju sam osvojio svaki put osim kada sam pokušao ubiti sve njihove figure, također će ubiti pješaka s njihovom damom kada možete ubij kraljicu na tvoj red, oni će čak koristiti svog kralja da ubiju nešto čak i ako kralj umre, izgubivši igru pokušat će ubiti sve što može i ne razmišlja o posljedicama
Najbolja 2d igra, ali molim Teška razina u zmija je vrlo teška
Igrice horor guess b - Zumrichtigenzeitpunkt
Zabavna ideja, ali kontrole koje imaju joystick su strašne i u osnovi čine igru nemogućom za igranje. Molimo popravite ovo.
Izvrsna igra zabavna za igranje s prijateljima i obitelji. Sviđa mi se kako postoje modovi
Tona oglasa, ali dobra igra za dva igrača za jedan telefon.
Ex yu hitovi 1955 1979. Else business cycle occurs? It ...
Disco bitku treba sinkronizirati, čemu plesnu bitku ako ples nije na vrijeme, zbog toga je nemoguće igrati. EDIT: HALO? POPRAVITE SVOJU IGRU
Zabavno
Čovječe ova nova boja je užasna moje oči i nema novih igrica
Ovo je najbolja igra koju sam ikad skinuo. Ova igra je potpuno offline i besplatna. Ova aplikacija ima više od 10 igara... Uglavnom volim šah.. farbam borbe i trkaće automobile.. najbolja aplikacija za igre ikad..
NIKAD NEĆETE OSVOJITI U PING PONGU ČAK I AKO STE PROFESIONALNI IGRAČ STOLNOG TENISA! Osim toga, jednostavnost provođenja slobodnog vremena je dobra!
Ocijenio bih igru više da je joy stick ispravno radio, popravite to
Popravi svoju šahovsku logiku plzz.. Dosta je uvredljivo. U šahu ne hvatate protivničkog kralja, već mu dajete mat. Također, poboljšajte svoju umjetnu inteligenciju u svim igrama kako biste je učinili malo izazovnijom...
Većina igara je u redu. Ali kontrole igre lopova su prilično loše, pogotovo kada igrate kao lopov. Ne možete stvarno trčati okolo kako treba zbog ograničene kontrole količine koja vam je dana. Kontrole mogu biti bolje
Ova aplikacija je super. Ima ludo veliki izbor igara, a nijedna od njih nije nedovoljno razvijena. Rade glatko, a dinamika za 2 igrača je nevjerojatna.
OXENFREE Seikkailu elt
Jedan od bekaara 😡 no Tuch ne odgovara u igri full lag s👎 ako će popraviti 5*
Funkcije ovih igara su jako loše, kao da bih tapkao novac u grabilicu novca, ali onda bi ga CPU jednostavno odvukao s lakoćom! U sumo bitci, jedino mjesto za tapkanje je iznimno malo, što čini pobjedu protiv CPU-a gotovo nemogućem! U načinu igre kaznenih udaraca, kada bih kliznuo udesno od mreže, išla bi ravno naprijed i pogodila vratara! A kad je na mene došao red da branim mrežu, nisam se mogao pomaknuti ni milimetar! Lopta bi išla tik do mene! Nemojte preuzimati!
Check out these two-player games that let two players join in on the ... Our 2 player games are also fantastic if you'd like to challenge a
Nova shema boja i bijela tema su vrlo oštre i boli oči. Mrzio sam ažuriranje novog izgleda. Stare boje su bile tako dobre. Molim te vrati ga.
Fora je
Jako loše! reklama je već previše. Ipak radite premium igre koje se mogu igrati nakon gledanja reklama?? Ovo je previše. Bio sam u redu s oglasima, ali ne i s ovim konceptom da za gledanje oglasa za igranje igrice koja nas obeshrabruje da koristimo vašu aplikaciju možete imati oglase, ali ne na ovaj način... Umjesto toga, možete ga napraviti tako da ako izgubimo igra moramo gledati reklame na ovaj način neće biti toliko dosadno.
Dobra igra brate
Cool
Nekad mi se sviđala ova igra dok nisu dodali premium igre za koje razumijem reklame, ali to što vam se ne dopušta da igrate igrice protivi se cjelokupnoj filozofiji ove igre!!
2 Player games : the Challenge Аркадни vzke
Igra je dobra. Ali imam problem u ping pong igri kada udaram, a protivnik ostavlja loptu, rezultatska karta daje bod njemu, a ne meni. Pls riješite problem što je prije moguće. Hvala vam
Ova je aplikacija nekada bila tako dobra. Više kreativnih igara, besplatnih bez oglasa, stalnog ažuriranja itd. Ali ide nizbrdo. Broj preuzimanja već je dosegao cilj, ali još mjesecima nema ažuriranja. Oglasi su često vidljivi nakon završetka igre. Postoji čak i premium igra koja se mora platiti. Samo se pogoršava.
Dis gud gejm
Nevjerojatno i djeluje kao fline
Ova igra je stvarno zabavna i dobro funkcionira za igrače. Dobio sam je od prijatelja i imam je već neko vrijeme
Molimo uključite šah u ovu igru!!
Ova igra je najbolja kada se igrate s nekim, ali ako je s kompjuterima ne preporučujem je kao u robotskoj areni, memoriji za pizzu i mini golfu itd. Vara, vidio sam ih u memoriji pizze kako varaju čak i sljedeći put kada sam napravio snimku zaslona onda je na kraju vidjelo da je pizza koju sam napravio točno kao na snimci zaslona, ali je pizza na kraju bila drugačija. U robotskoj areni nisam mogao pomaknuti svog robota, a onda sam ga kliknuo mnogo puta i vidio da ako kliknem na izlaz oni su izuzeli i izgubim to se uvijek događa